, Σάββατο
15 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Ανοιξιάτικες βόλτες στο παραλιακό μέτωπο – Πλήθος κόσμου στον Λευκό Πύργο (ΦΩΤΟ+Video)

Την ευκαιρία για βόλτα στην ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη αξιοποίησαν κάτοικοι αλλά και τουρίστες της πόλης, οι οποίοι γέμισαν το παραλιακό μέτωπο το μεσημέρι του Σαββάτου 15/03.

Η άνοιξη έχει έρθει για τα καλά στη Θεσσαλονίκη και ο καιρός λειτουργεί ως σύμμαχος για περπάτημα και βόλτες. Στο ύψος της Λεωφόρου Νίκης παρέες, ζευγάρια, οικογένειες και παιδιά κάνουν τις βόλτες τους, δίπλα από τη θάλασσα. Αξίζει να σημειωθεί πως γεμάτα είναι και τα καφέ.

Γύρω από τον Λευκό Πύργο πολλοί κάνουν μια στάση και κάθονται στα παγκάκια, βγάζουν φωτογραφίες και απολαμβάνουν την ανοιξιάτικη ημέρα. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που κρατούν σακούλες με ψώνια, έχοντας επισκεφτεί νωρίτερα την αγορά της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.