fbpx

, Δευτέρα
15 Ιουλίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οδηγός μηχανής πέφτει σε βιτρίνα εστιατορίου (Video)

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη συγκλονιστική στιγμή που οδηγός μηχανής πέφτει με ταχύτητα σε βιτρίνα πασίγνωστου εστιατορίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το newsit.gr αποτυπώνεται καρέ καρέ όλο το συμβάν.

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 9 το βράδυ του Σαββάτου 13.07.2024 στο γνωστό εστιατόριο «Τα τρία γουρουνάκια» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντομουμέντο του newsit.gr, οδηγός μηχανής πλησιάζει το κατάστημα, χωρίς να μπορεί να σταματήσει, και πέφτει με φόρα πάνω στη βιτρίνα.

Προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές και έπεσε και ο ίδιος στο έδαφος, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο σεφ του εστιατορίου Κωνσταντίνος Φωτόπουλος, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, μιλάει στο newsit.gr και περιγράφει:

«Ευτυχώς οι κρατήσεις στο εστιατόριο μας το βράδυ, έρχονται στις 21:30 και την ώρα που έγινε το συμβάν δεν είχαμε πελάτες στα τραπέζια. Το περιστατικό έγινε γύρω στις 21:00. Στις 21:30 το κατάστημα θα ήταν γεμάτο με ρεζερβέ και τότε δεν ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει. Ο οδηγός της μηχανής εργαζόταν παλιά ως σερβιτόρος στο εστιατόριο και είχε έρθει να μας δει, να μας πεί μια καλησπέρα».

Και συνεχίζει: «Δυστυχώς όπως ερχόταν με τη μηχανή, κόλλησε το γκάζι και καρφώθηκε μπροστά στην είσοδο του εστιατορίου και μάλιστα με πολύ μεγάλη δύναμη. Η είσοδος είναι μία ξύλινη πόρτα με τζάμια που καταστράφηκε τελείως. Ευτυχώς ο ίδιος φορούσε το κράνος του και είναι καλά. Δεν έπαθε τίποτα. Ήταν συγκλονιστικό αυτό που έγινε. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου βρίσκεται απο εκείνη τη στιγμή 24 ώρες το 24ωρο στο κατάστημα, μένει στο κατάστημα και είναι ξύπνιος συνέχεια για να το προσέχει. Πλέον δεν έχει πόρτα, δεν κλείνει το μαγαζί. Μέχρι να το φτιάξει, γιατι υπάρχει μια διαδικασία που είναι χρονοβόρα, αναγακαστικά μένει μέσα».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.