fbpx

, Δευτέρα
22 Ιουλίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Επίθεση δέχτηκε παράγοντας του Ηρακλή (ΦΩΤΟ)

Επίθεση με μπουκάλια δέχθηκε παράγοντας του Ηρακλή από αγνώστους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της karfitsa.gr άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ο οποίος δραστηριοποιείται με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή δέχθηκε αρχικά λεκτική επίθεση ενώ μετέπειτα του πέταξαν και πλαστικά μπουκάλια, κατά την διάρκεια που βρίσκονταν στην πλατεία Αριστοτέλους και προσπαθούσε να επιβιβαστεί σε ταξί.

Παράλληλα, μόλις κατάφερε να μπει στο όχημα ο παράγοντας, οι άγνωστοι ξεκίνησαν να κυνηγούν και να χτυπούν το ταξί, μέχρι εκείνο να διαφύγει από το σημείο.

Άμεσα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατέφθασαν στην πλατεία Αριστοτέλους, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και ενδεχομένως να προχωρήσουν σε προσαγωγές ατόμων.

Να σημειωθεί, ότι λίγο πριν το περιστατικό είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ δυο ισχυρών παραγόντων σε ξενοδοχείο του κέντρου της Θεσσαλονίκης, ώστε ο ένας εκ των δύο να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδα της Θεσσαλονίκης και να μπει ο «Ημίθεος» σε μία νέα εποχή.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.