fbpx

, Σάββατο
05 Οκτωβρίου 2024

search icon search icon

Δύο νέα περιστατικά βίας ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη: 13χρονη κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση από τέσσερεις ανήλικες – Μητέρα μαθητή δέχτηκε επίθεση από 16χρονη

Νέα περιστατικά βίας ανηλίκων έρχονται στο προσκήνιο. Στη Θεσσαλονίκη, 13χρονη κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από τέσσερις ανήλικες. Επίθεση δέχτηκε μητέρα μαθητή που είχε πέσει θύμα bulling, από μία 16χρονη η οποία τη χτύπησε και την έβρισε.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. Μια 13χρονη κοπέλα από τη Ρουμανία, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, πήγε στο Τμήμα Ασφάλειας Παύλου Μελά, και κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση από τέσσερις ανήλικες με τις οποίες είχαν δώσει ραντεβού μέσω Instagram.

Δείτε το βίντεο εδώ

Οι μαθήτριες, σύμφωνα με τη 13χρονη, την απείλησαν και τη χτύπησαν με γροθιές στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και να πέσει στο έδαφος.

Όταν συνήλθε, μια 15χρονη για να την αφήσει να φύγει, την εξανάγκασε να καπνίσει αυτοσχέδιο τσιγάρο με κάνναβη. 
Μετά το τέλος του επεισοδίου και εφόσον έφυγαν οι δράστριες, διαπίστωσε πως είχαν αφαιρέσει από την τσάντα της πέντε ευρώ και μια συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Μετά από αναζητήσεις από το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι τέσσερις ανήλικες συνελήφθησαν και με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθερες μετά τις απολογίες τους.

Μητέρα μαθητή δέχθηκε επίθεση από 16χρονη

Συνέχεια είχε το επεισόδιο με τον μαθητή που είχαν κλείσει, συμμαθητές του, στις τουαλέτες σχολικού συγκροτήματος και βιντεοσκοπούσαν την επίθεση.

Αυτή τη φορά, επίθεση δέχτηκε η μητέρα του, από μία 16χρονη η οποία τη χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο και την έβρισε.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 53χρονης στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας, η ανήλικη είναι φίλη των μαθητών που είχαν χτυπήσει και βιντεοσκοπήσει τον ξυλοδαρμό του 14χρονου γιου της μέσα στις τουαλέτες.    

Σοκάρουν τα στοιχεία της αστυνομίας για την παραβατικότητα ανηλίκων, και συγκεκριμένα στο πεδίο  των σωματικών βλαβών.

Το πρώτο 9μηνο του  2023 είχαμε 201 υποθέσεις, 280 δράστες, και 135 συλλήψεις. Το αντίστοιχο του 2024 καταγράφηκαν 302 υποθέσεις,475 δράστες και 260 συλλήψεις.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.