fbpx

, Παρασκευή
26 Ιουλίου 2024

search icon search icon

Η Stegno άνοιξε το πρώτο κατάστημα της στη Θεσσαλονίκη

Η μεγαλύτερη αλυσίδα στεγνοκαθαριστηρίων στην Ελλάδα, η Stegno, ανοίγει το πρώτο κατάστημα της στη Θεσσαλονίκη. Το πλέον αναπτυσσόμενο δίκτυο του κλάδου συνεχίζει το πλάνο ανάπτυξης του για το 2023.

Mετά το ήδη πετυχημένο εγχείρημα στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, εμπιστεύτηκε στην κα Βίλλη Παπάζογλου και την ομάδα της, τη δημιουργία του νέου καταστήματος. Συνέντευξη της στην Karfitsa, η κα Παπάζογλου μίλησε για τους λόγους που επέλεξε το δίκτυο της Stegno, την υποστήριξη που λαμβάνει από την μητρική εταιρεία, τις υπηρεσίες που προσφέρει στους καταναλωτές, αλλά και την έως τώρα μεταξύ τους συνεργασία.

Πείτε μας λίγα λόγια για την Stegno.

Η Stegno ακολουθεί μια αξιοθαύμαστη πορεία στο χώρο των στεγνοκαθαριστηρίων επενδύοντας στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, με πάνω από 40 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πρόκειται για μια αλυσίδα που η επιτυχία της εδραιώνεται στην καθημερινότητα μέσα από την συστηματική επιλογή της από τους καταναλωτές που την έχουν κατατάξει στην κορυφή των προτιμήσεων τους όχι μόνο για την ευρύτητα των υπηρεσιών που προσφέρουν αλλά κυρίως για την υψηλή ποιότητα αυτών των υπηρεσιών. Το μότο μας είναι «γιατί είναι ωραία να σε νοιάζονται» και από την πρώτη επαφή συνειδητοποιήσαμε ότι δεν το λέμε απλά αλλά το υπηρετούμε όλοι πιστά στην πράξη!

Ποιες υπηρεσίες παρέχει η Stegno;

Είναι πολύ σημαντικό για κάθε εταιρεία να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της αγοράς ενώ ταυτόχρονα να είναι ικανή να ανοίγει νέα πεδία δράσης. Αυτό ακριβώς κάνει η Stegno. Καλύπτει όλες τις ανάγκες καθαρισμού και σιδερώματος σε όλα τα είδη ρούχων, σε είδη σπιτιού όπως καλύμματα καναπέδων, χαλιά, κουρτίνες, παπλώματα, κουβέρτες, αλλά και σε πιο εξειδικευμένες περιπτώσεις όπως δερμάτινα, Βarbour κτλ. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια έχουμε διευρύνει το πλαίσιο των υπηρεσιών μας με συνεργασίες με Airbnb ή μικρά boutique hotel που επιθυμούν να προσφέρουν στους πελάτες μια διαφορετική εμπειρία απόλαυσης στα κλινοσκεπάσματα με πιστοποιημένα και υποαλλεργικά απορρυπαντικά και μαλακτικά. Βέβαια όλα αυτά προϋποθέτουν τον αντίστοιχο εξοπλισμό και εκπαίδευση.

H κα Βίλλη Παπάζογλου

Τι σημαίνει στην πράξη το γεγονός ότι βρίσκεστε στο δίκτυο της Stegno;

Η διαδικασία παρόλο που θεωρείται δύσκολη, η παρουσία έμπειρων στελεχών μας δημιούργησε εξαρχής ένα αίσθημα ασφάλειας και την έκανε απλή και τεχνικά κατανοητή. Μας προσέφερε εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη σε ένα αντικείμενο που δεν είχαμε καμία εμπειρία. Από την πρώτη στιγμή η εταιρεία στάθηκε στο πλάι μας για το σύνολο των διαδικασιών: στην τελική επιλογή ακινήτου, στο σχεδιασμό, σε θέματα τεχνικά και κατασκευαστικά. Για να καταλάβετε το κατάστημα ήταν έτοιμο να λειτουργήσει σε δύο μήνες. Παράλληλα έτρεχε η εκπαίδευση μας. Με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό γίναμε τεχνικά αυτάρκεις σε σύντομο διάστημα. Αυτό βέβαια που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η πληρότητα της εκπαίδευσης, η οποία πέρα από το τεχνικό κομμάτι έδινε έμφαση σε τομείς όπως η φιλοσοφία της εταιρείας, η προσέγγιση των αναγκών των πελατών, η σωστή διαχείριση κάθε είδους καταστάσεων κτλ. Ένα πακέτο πλήρες και οργανωμένο που δεν αφήνει κενά. Και βέβαια η παρουσία στελεχών της εταιρείας για 2 εβδομάδες μαζί μας σε κατάσταση on the job training.

Ποια «εφόδια» λάβατε από την Stegno;

Από την αρχή μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι δεν υπήρξαν στεγανά. Επισκεφθήκαμε ελεύθερα το σύνολο των καταστημάτων του δικτύου Stegno, συνομιλήσαμε με άλλους συνεργάτες αλλά και με στελέχη καταστημάτων. Μας εξέπληξε η πίστη όλων στο κοινό όραμα και στις αρχές της εταιρείας.

Η συνεργασία μας λοιπόν με την εταιρία έως τώρα δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί άψογη και υποδειγματική. Μας εφοδίασε πλήρως με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού και άριστες συμβουλές μάρκετινγκ. Και όλα αυτά επιβλέποντας και σεβόμενοι κάθε ευρώ που δαπανούσαμε, δίνοντας μας τη βεβαιότητα της ασφαλούς επένδυσης.

Ποια είναι η φιλοσοφία και οι στόχοι της εταιρείας;

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι ανθρωποκεντρική και επενδύει στη δημιουργία ισχυρών σχέσεων με τους συνεργάτες αλλά και τους πελάτες και αυτό το βιώσαμε στην πράξη κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του καταστήματος όπου δεν ήταν λίγοι οι περαστικοί που μας τόνιζαν το «επιτέλους Stegno στη Θεσσαλονίκη». Βασικός μας στόχος λοιπόν είναι να προσφέρουμε το σύνολο των υπηρεσιών μας στο καταναλωτικό κοινό της πόλης μας, με υψηλό επίπεδο τεχνικής ποιότητας και όπως προαναφέρθηκε πάντα με ανθρωποκεντρική προσέγγιση! Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε από κοντά!

Info

STEGNO MARTIOU, στην οδό 25ης Μαρτίου 85 στη Θεσσαλονίκη. Τηλ. 2310 306769 και 6936 503419, email: [email protected], site: WWW.STEGNO.NET

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.