, Κυριακή
16 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Αποκατάσταση οδοστρωμάτων από τον Δήμο σε σημαντικά σημεία της πόλης (ΦΩΤΟ)

Σε αποκατάσταση οδοστρωμάτων προχώρησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με ενημέρωση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

«Αποκατάσταση οδοστρωμάτων στη Β’ Δημοτική Κοινότητα και Ασφαλτοστρώσεις στην Παπάφη

Μετά από χρόνια φθορών και παραμέλησης, σημαντικά σημεία της Β’ Δημοτικής Κοινότητας αναβαθμίζονται με την αποκατάσταση του οδοστρώματος, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών και ενισχύοντας την οδική ασφάλεια.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε αποκατάσταση του οδοστρώματος στις οδούς Κωλέττη & Κώττα Ρούλια καθώς και η Γιαννιτσών (από πλατεία Καραϊσκάκη έως Φιντίου).

Παράλληλα, στη Δ’ Δημοτική Κοινότητα πραγματοποιήθηκε ασφαλτόστρωση της οδού Παπάφη (από Ομήρου έως Άνω Τζουμαγιάς).

Οι συγκεκριμένοι δρόμοι παρουσίαζαν εκτεταμένες φθορές, δυσκολεύοντας την κυκλοφορία και δημιουργώντας κινδύνους.

Η συντήρηση και η αναβάθμιση του οδικού δικτύου αποτελεί βασική προτεραιότητα για μια σύγχρονη και λειτουργική πόλη.

Η Θεσσαλονίκη αλλάζει με ουσιαστικά έργα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πολιτών».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.